FOLLOW | DASHBOARD
//Random Awesome
Bersyukur+sedih+taksuka..??

Monday, 28 May 2012 20:05 | 0 Note

oke how to start the story ... bwekkk nak ckp omputeh lak... puihhh !! HAHA suke t lah ...
rasa nya dah lame aku tak update story kat blog aku... bukan sebab busy or what just aku ketandusan idea HAHA no topik lah nak share ..tapi yg sebenr nye ade just malas je nak taip...HAHA semalam aku dah ready dah depan laptop nak post entry terbaru ..and last ayah ajak pulak g putrajaya... for what ?? p tengok himpunan hari belia?errhggghhh sangat bosan serius bosan !!so kenape aku nak ikut ??/HAHA dengan keadaan cuace yg agak panas sellunya aku lebih suke duk umah dari keluar ..now kulit aku dah burn garagara nak jaga hati ayah aku ergghhh!!sokesoke... my father telling me.. nanti kalau dah masuk kolej dah sussah nak jalan jalan same .. 
hmm degan rase down nye aku pun folow.. 

tapi seriusly... tomok lagi handsome dari adam... HAHA ..
adam handsome sebab die putih je.. HAHA ..

oke ..bersyukr ?
28hb aku de test JPJ kat lukut port dickson...
seelum aku nak p sana amik test malam uh aku x leh nak tidooo naaaa......
phobia punya pasai takut gagai laaa...
aku x takut bukit or 3 poiter just ape yg buat aku jadi gile dan terbayg2 sampai masuk dalam mimpi aku tu nak buat test parking...ape ?senang ?
eeh mu pandai memang lah mu ckp senag ...eeh mu ?? haha...
tapi semalam alhamdulillah aku bersyukur pada ALLAH sebab .. aku dapat kereta yang x de masalah macam last week .. melalak oooooo kerta tu aku se dah boleh jadikan besi buruk huh@!!!
semalam bile turn aku je no 10.. nek bukit and g kat parking serius...aku takut mengigilll lututttt oiiii............................
bile aku masuk kat petak uh .. aku tunjuk ah ibu jari aku kat pegawai uh..then die kate ok.. wahhhhh dengan pantas nye aku pusing string uh ke knn then tekan mnyk laju2 kua dr c2 wahahaha..
alhamdulillah aku bersyukur wehhhh aku dah lulus... 
bukan nye mudah nak lulus sebab before ni aku x prnah bawak kereta..
so aku memang bersyukr sangat ...

tapi aku sedih sebab minggu ni je aku dapat spend time dgn family aku :'(
senin minggu depan aku dah x de .. xde ?? bukan nye g mane ..tapi aku sambung blaja kat melaka.,.. hmmm 

aku tak suka ..
aku tak puas lagi nak stayed together dgn mymom n family...
hmmm....

i was trying to smile even my heart sangat sedih :'(


Older Post | Newer Post

EntryF Scream



: Assalamualaikum...thanks sudi nyinggah diBlog ni jap..HEHE just kenali aku sebagai cik siti umur ?HA!aku lahir tahun monyet HEHE 1992 so teka sendiri ek. boypren dah ade ,tapi nikah lom lagi...15 tahun dari sekarang mungkin die bakal menjadi yang sah bagi aku insyaallah <3 stayed mane?oo manamana ade signboard SENAWANG uh ,tu lah tempat aku tinggal :P still study lagi... oke thats all..muaaahhhhccxx :)


Music To My Ears



The Credits

Skin by :Awny|Aina
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket

-->Pls Do not remove credits. <----