FOLLOW | DASHBOARD
//Random Awesome
TUKAR LAGI ?

Monday, 14 May 2012 05:17 | 0 Note

HAHA .... tukar lagi temptlt ? huuuuuu suke hati lagi dagh habit kan ehehehh belagak lak.. bukan lah aku tukar templet kali ni pun sebab FOLOW aku tu x boleh dipakai ontah kenape agak nye,..secare jujurnye memang dah malas sangat nak tukar pastu nak reedit balik payah weh......g pun aku still sayang kan templet lame aku tuu hmm sadih lah sangat kan..

tape so sekarnag dah oke and senang kalau sesape nak folow....

smile :)

wassalam


Older Post | Newer Post

EntryF Scream



: Assalamualaikum...thanks sudi nyinggah diBlog ni jap..HEHE just kenali aku sebagai cik siti umur ?HA!aku lahir tahun monyet HEHE 1992 so teka sendiri ek. boypren dah ade ,tapi nikah lom lagi...15 tahun dari sekarang mungkin die bakal menjadi yang sah bagi aku insyaallah <3 stayed mane?oo manamana ade signboard SENAWANG uh ,tu lah tempat aku tinggal :P still study lagi... oke thats all..muaaahhhhccxx :)


Music To My Ears



The Credits

Skin by :Awny|Aina
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket

-->Pls Do not remove credits. <----