FOLLOW | DASHBOARD
//Random Awesome
hampa

Friday, 6 July 2012 07:40 | 0 Note

Assalamualaikum ...
rase nye dah lame aku tak update story kat blog ni...
banyak bende nak aku share kan kat sini tapi cume mase je x mengizinkan aku ...
sekarng dengan dulu teramat lah berbeza...
mungkin dulu aku boleh menhadap lappy 24 jam tuk update dan berblog walking je tapi bile sekarang dah jadi student balik agak susah sikit bagi aku nak meghadap lappy 24 jam ... mungkin kalau 24 jam aku meghabiskan mase hanye untuk berBW dan berblog mungkin x perlu lah rase nye aku stdy ....

baru baru ni aku ade terbace status member aku yang aku rase aku rapat satu ketika dahulu ...
tapi sekarg mungkin x serapat dulu ...

mungkin aku agak terase sedikit...
sebelum tu aku nak gsambung blaja kat kuim aku teringin sangat nak jumpe sahabat aku yang sorang ni...
bagi aku entah lah aku tak tahu nape aku nak sangat sangat jumpe dengan kawan aku sorang ni berbanding kawan kawan yang lain....
aku dapat rase kan cara dia ... sedikit ade persamaan dengan aku ....
bagi aku .. aku dah anggap die cam kawan rapat dalam hati aku even mungkin die tidak .... ape yang kua dari mulut die sangat menenagkan jiwe aku tatkala aku de masalah ....
tapi mungkin kau silap ...
yelah langit x selalunye cerah kan...

3 4 minggu yang lepas aku terbace kat wall die yang die hangout degan kawn2 die ....
hmmmmm.... ape yang terlintas dalam pikiran aku ...
mungkin aku x dianggp sbgai kawan yang special macam kawn kawan yang lain..
mungkin aku perlu sedar jugak yang aku memang x layak tuk menjdi kawan rapat atau nak mndapat laynn yang sebegitu dr die....
manusiaa kan .. semua nya ade kelemahan selalunye nak berfikiran negetif... tapi kadang kadang aku sedih and mybe tersentap and tertanye tanye ... die x pernah un agak kua hangout dgn aku .. bile aku ajk alwys busy... ya mybe betul tapi entah ..
aku dah give up lah..

hm mungkin aku x patut menyalahkan die ...dan aku xkan menyalahkan die...
xpe lah mungkin betul kadang kadang kate hati memang ade betul nye ..

tak pe lah .. mungkin aku bukan maybe I'm not a friend who her saw as the closest and he need

fake smile :)

Bersyukur+sedih+taksuka..??

Monday, 28 May 2012 20:05 | 0 Note

oke how to start the story ... bwekkk nak ckp omputeh lak... puihhh !! HAHA suke t lah ...
rasa nya dah lame aku tak update story kat blog aku... bukan sebab busy or what just aku ketandusan idea HAHA no topik lah nak share ..tapi yg sebenr nye ade just malas je nak taip...HAHA semalam aku dah ready dah depan laptop nak post entry terbaru ..and last ayah ajak pulak g putrajaya... for what ?? p tengok himpunan hari belia?errhggghhh sangat bosan serius bosan !!so kenape aku nak ikut ??/HAHA dengan keadaan cuace yg agak panas sellunya aku lebih suke duk umah dari keluar ..now kulit aku dah burn garagara nak jaga hati ayah aku ergghhh!!sokesoke... my father telling me.. nanti kalau dah masuk kolej dah sussah nak jalan jalan same .. 
hmm degan rase down nye aku pun folow.. 

tapi seriusly... tomok lagi handsome dari adam... HAHA ..
adam handsome sebab die putih je.. HAHA ..

oke ..bersyukr ?
28hb aku de test JPJ kat lukut port dickson...
seelum aku nak p sana amik test malam uh aku x leh nak tidooo naaaa......
phobia punya pasai takut gagai laaa...
aku x takut bukit or 3 poiter just ape yg buat aku jadi gile dan terbayg2 sampai masuk dalam mimpi aku tu nak buat test parking...ape ?senang ?
eeh mu pandai memang lah mu ckp senag ...eeh mu ?? haha...
tapi semalam alhamdulillah aku bersyukur pada ALLAH sebab .. aku dapat kereta yang x de masalah macam last week .. melalak oooooo kerta tu aku se dah boleh jadikan besi buruk huh@!!!
semalam bile turn aku je no 10.. nek bukit and g kat parking serius...aku takut mengigilll lututttt oiiii............................
bile aku masuk kat petak uh .. aku tunjuk ah ibu jari aku kat pegawai uh..then die kate ok.. wahhhhh dengan pantas nye aku pusing string uh ke knn then tekan mnyk laju2 kua dr c2 wahahaha..
alhamdulillah aku bersyukur wehhhh aku dah lulus... 
bukan nye mudah nak lulus sebab before ni aku x prnah bawak kereta..
so aku memang bersyukr sangat ...

tapi aku sedih sebab minggu ni je aku dapat spend time dgn family aku :'(
senin minggu depan aku dah x de .. xde ?? bukan nye g mane ..tapi aku sambung blaja kat melaka.,.. hmmm 

aku tak suka ..
aku tak puas lagi nak stayed together dgn mymom n family...
hmmm....

i was trying to smile even my heart sangat sedih :'(

sumpah aku sedih!!

Friday, 25 May 2012 08:44 | 0 Note

#hampa #sedih #touching
seriusly... aku tak tahu ar kan ape masalah .. n dari mane dtg nye mslh uh .tai seriusnya aku touching gile dengan sorang kawan aku ni...
first ... aku se aku x de masalah dengan ko..aku x pernah nak mengata kau or cakap bende x elok kat ko..
and semalam bile aku nampak ko Online .. so aku tegur ko sebab ko kawan aku...
then ko leh lak sombong n belagak dengan aku...
HUHU serius aku suke bile aku buat baik dengan orang ...then orang wat taik dengan aku...
HAHA ... if aku ade buat salah cakap terus terang...
jangan kata aku x tolong ko...
aku dah bayak tolong ko... bukan aku nak mengungkit x tentu pasal...aku cume Hampe gile bila kawan yang aku  rase x de masalah layan aku cam taik...
okefine!!!
ko yg mule kan dulu...
aku ingat g ..
dulu pon ko pernah buat aku cmni gak kan ?
ok wait and see my friend...

smile :)

JPJ...

Sunday, 20 May 2012 07:02 | 0 Note

Assalamualaikum...
nyte all...
besuk aku de test JPJ ...hari ni ade improvemnt skt harp2 bsk lagi bgus...
tolong DOA kan oke.. nanti aku bawak g jalan2 kat taman permainan hehe ..

smile (:

Sumpah aku HATI AKU SEBAK !!!

Thursday, 17 May 2012 06:25 | 0 Note

Assalamualaikum ..
tinggal 3 minggu dah ..
lepas uh 4hb 6 ni melaka dah jadi sebahagian dr tempat aku selama 4 tahun....sumpah Hati aku berat nak tinggal kan MAK ..ADIK KECIK and KUCING aku...
 tadi time mr F kol aku cakap dengan die aku x nak g sambung blaja ..aku nak stayed dengan mymom at rumah n keje je..time uh air mate memang x nak mengalah weh... meleleh tanpe henti...
hmmmmmmmmm...sejak aku dilahirkan sampailah sekrg umur aku dah 20 tahun aku x pernah berpisah degan mak aku siyes... even aku g rombongan sekolah 3 hari pun aku dah rindu sangat sangat kat diorg n always aku akan mesej diorg ,,,,now ..4 tahun bagi aku it was r long time for me... and kalau aku keluar pon comfirm umo aku dah 24 tahun.... YA Allah panjangkan lah jodoh antara aku dan mak dan adik kecik yang aku teramatamat sayangi :(
sumpah my mom memang the best bagi aku... aku leh berguraugurau ..potpet..and aku taw dalam hati die pon even die nampak tenag hati die msti sukr nak melepaskan 2 org anak permpuan die kan?
selalunye memang kiteorg je lah yg temn kan die... and nanti bile aku dah x de sape nak jage diorang?
sedih nye hati aku ni...siyes sedih... 
ya allah untung mendapatkan kejayaan dan mendapatkan segulung ijazah bukan untuk diri aku ..tapi jigak untuk kegembiraan mak aku jugak... aku Terpaksa berkorban untuk diri aku dan sume ni....
entah aku tak tahu ape yang bakal berlaku kat dri aku tanpe die.. for me.. mymom is 1 of the prson yg jujur dgn aku....selain ALLAH ...:) 
die menjadi inspirasi aku... dah 20 tahun aku tinggal sebumbung dengan die ..men tariktarik rambut heeeee..
ya ALLAH kuat kan semangat aku ketika ini dan hari yg bakal mendatang...
sesungguhnye skrg ni air mate aku memng xleh nak dibendung lagi..
3 minggu ni  aku nak habis kan hari2 aku bersame dengan mereka yang aku sayang...
hmmm
mungkin bagi sesetgh yg mmg xksh nak berjauhan dengan family 
but for me..aku memag tak boleh...TAK BOLEH...
now aku sedih :(

TUKAR LAGI ?

Monday, 14 May 2012 05:17 | 0 Note

HAHA .... tukar lagi temptlt ? huuuuuu suke hati lagi dagh habit kan ehehehh belagak lak.. bukan lah aku tukar templet kali ni pun sebab FOLOW aku tu x boleh dipakai ontah kenape agak nye,..secare jujurnye memang dah malas sangat nak tukar pastu nak reedit balik payah weh......g pun aku still sayang kan templet lame aku tuu hmm sadih lah sangat kan..

tape so sekarnag dah oke and senang kalau sesape nak folow....

smile :)

wassalam

LESEN ?

Sunday, 13 May 2012 22:21 | 0 Note

Alhamdulillah dengan ini aku nak wat mgunmmkan yang aku dah lulus ujian undangundag haha degan markah x berape nak banyak n cukup makan alhamdulillah...bersyukur sangatsangat...
aku samesame amik dengan mrF..and ape yang paling penting aku lagi power dari die ..tapi the real STP die lagi bagus dari aku..so watever...

And sekarang aku bersyukur jugak dari awal aku xpandai bawak kereta and now aku dah pandai bawak kereta...eleh setakat bawak kereta sume leh bawak...undangundag haprak xtaw puiihhhhhhhh.....

HAHA ape yang paling HAPPY bile nak wat ujian QTI...ape tu QTI? aku sendri pon x taw...
haha xpenting..ape yang aku taw aku dah lepas dari test ni... and sebenr nye aku tak buat pon ujian QTI ni ...
HUHU pegawai tu siap cakap lagi x pe aku nampak kau oke tapi so xyah wat parking...3 pointer n bukit...pehhh rase nak terkentut dengar lega wehhhhhhh HAHA..
yang paling klaka nye bile cikgu yang mengajar aku ni duk tersenyum tenguk telatah aku memusingkan stering yang x dok power stering..peh sumpah susah!!.
mase nak wat parkinh uh... sempat g cikgu aku tu nyakat aku....hei u ni banyak comel haa.....
pehh makin kombang n semangat aku nak blaja parking time tu hahaha...geli ke? eleh jeles letewwwwwwww.

huhu now aku nye test JPJ...21HB ni so doadoakan lah aku lulus haa takut siyes takut ... aku ade kereta tapi x de lesen so..kalau boleh nak amik sekali n terus lulus pastu nak bawak mak adik mrF jalanjalan hehehe...
HAHA kancil je keee...so what aku ade kau ade ? 
bukan belagak tapi bersyukur sangat.. downpayment pki wet aku haii...xsiye2 laaa..... 

so tolong doakan aku lulus JPJ dengan cemerlang ye pd 21HB ni.....
aminnnnnnnnnnnnnnnn

wassalam :)


Older Post

EntryF Scream



: Assalamualaikum...thanks sudi nyinggah diBlog ni jap..HEHE just kenali aku sebagai cik siti umur ?HA!aku lahir tahun monyet HEHE 1992 so teka sendiri ek. boypren dah ade ,tapi nikah lom lagi...15 tahun dari sekarang mungkin die bakal menjadi yang sah bagi aku insyaallah <3 stayed mane?oo manamana ade signboard SENAWANG uh ,tu lah tempat aku tinggal :P still study lagi... oke thats all..muaaahhhhccxx :)


Music To My Ears



The Credits

Skin by :Awny|Aina
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket

-->Pls Do not remove credits. <----